SUGO ROTTERDAM PRINS ALEXANDER

SUGO ROTTERDAM PRINS ALEXANDER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Rotterdam Prins Alexander. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 17:29 Sorry for the bad review but we ordered at 15:19 and it arrived at 16:54. And the restaurant is 13 mins by car and 19 mins by bike.
15 mei 2022 om 20:19 Goed eten en de bezorging was zeker snel.
14 mei 2022 om 10:10 Initieel aangegen bezorgtijd van 26 minuten was ruim verdubbeld. Er onbrak een pizza. Wel snel nabezorgd met gratis cannoli's. Vreemd dar Medium kleiner is dan Regular. De Regular is ook nogal klein. Zeker voor wat je ervoor betaald.
6 mei 2022 om 14:54 Had de bezorgtijd om 20.45 aangegeven, en de bezorger was er al om 20.20. gelukkig was ik al thuis Eten is top!
27 apr 2022 om 16:06 Eten duurde 2 uurtjes voordat ik hem binnen kreeg en ik vind de eten wat je krijgt veels te weinig voor die prijs. Bvb lasagne. Niet een aanrader deze plek !
24 apr 2022 om 20:19 Was good but to spicy
24 apr 2022 om 0:07 Dit is absoluut geen standaard pizzaboer. Super ingepakt bij de vervoerder. En echt.. ik stond echt versteld van de roos en de verpakking.. en last but not least. Wat erin zat. Het smaakte zoals het eruit zag: Erg, erg, ERG lekker!
12 apr 2022 om 10:32 Lekker pittig en goede smaak. Gewoon heerlijk! Een roos voor de betere helft er nog bij. Hier gaan wij vaker bestellen!
10 apr 2022 om 20:40 Deze keer waren de pizza's verbrand tot kolen op de randen. Wij vonden ze dus niet zo lekker als daarvoor.
5 apr 2022 om 20:48 Alleen maar positieve geluiden! We hebben de bezorging kado gedaan, keurig gebeld dat het wat eerder kwam en inclusief mooie rozen keurig geleverd. Dank!
4 apr 2022 om 22:57 The lasagna was very good-as usual but the pizza we selected this time we didn’t like.
4 apr 2022 om 15:47 Delicious pizza - highly recommend Parmaham & mascarpone